bekijk de mogelijkheden

Meer informatie

Wat willen jullie het liefst op je trouwdag doen? Lekker ontspannen met de voetjes in het zand of je gasten het eiland laten zien? Trouwen mag een beleving zijn. Er is op Texel dan ook ontzettend veel mogelijk. 

Als je ervoor kiest om op een andere locatie te trouwen dan waar je de taart aansnijdt of gaat borrelen, dineren of feesten, kun je op een leuke manier van de ene locatie naar de andere gaan. Je kunt ook kiezen voor een andere activiteit, zoals een surfles of zeehondentocht.

Activiteiten

Trouwdag

Bij Teambuilding Texel kun je terecht voor de meest uiteenlopende sportieve activiteiten en groepsuitjes. Denk aan mountainbiken, surfen of boogschieten. Hier moet je zijn voor "de leukste bedrijfsuitjes en activiteiten op Texel".

Teambuilding Texel

Geniet van de prachtige natuur en gezonde Tesselse buitenlucht tijdens een huifkar- of ruitertocht met jullie gasten. Naast natuurtochten, verzorgen ze ritten op maat voor kleine en grote groepen. Denk aan een tocht door de Muy, de Slufter, het bos of de duinen. Naar wens kan de taart onderweg mee.

Huifkar- en Ruitertocht met Jan Plezier

De Tesselse Oesterman brengt naast heerlijke oesters een hoop gezelligheid met zich mee. Martin werkt alleen met de beste oesters die het seizoen te bieden heeft. De Tesselse Oesterman mengt zich tussen de gasten terwijl hij oesters open steekt en uitdeelt. Naar wens worden ze op smaak gebracht met peper, citroen, tabasco en limoen. Uiteraard begeleid met anekdotes en wetenswaardigheden over de oester.

De Tesselse Oesterman