bekijk de mogelijkheden

Meer informatie

Met alle liefde organiseer ik de catering en taart op jullie bruiloft. Graag werk ik met biologische en lokale producten die op het eiland gemaakt worden. Zo is het eten zo vers en ambachtelijk mogelijk en kunnen jullie er optimaal van genieten.

Catering & Taart

Trouwdag

Bakkerij Timmer is al ruim honderd jaar een begrip op het eiland. De bakkerij staat bekend om de heerlijke ‘uienkruier’ en ‘hongerpunt’, maar is ook een perfect adres voor een zalige door de banketbakker gemaakte bruidstaart. Ik kan je alvast verklappen: dat proef je!

Bakkerij Timmer

Taarten op Texel wordt sinds een paar jaar gerund door de twee vriendinnen Daisy en Nicole. Ze maken prachtige en heerlijke taarten – precies zoals jullie het willen.

Taarten op Texel

Texel Catering is een begrip op Texel. Ze maken bruidstaarten van één tot zeven lagen met marsepein of fondant. Eigenlijk alles is mogelijk. Tip: bestel een grote taart. Dan blijft er nog een stukje over (de taarten zijn zo lekker dat het jammer is dat hij op is).

Texel Catering

Martin en Karina Zeeman, twee hardwerkende mensen met een passie voor eten en kwaliteit, verzorgen graag de catering op jullie bruiloft. In hun delicatessewinkel Smakelijk & Meer in Den Burg kun je aanschuiven voor een lekkere lunch. Martin en Karina verzorgen ook catering op buitenlocaties. Wil je alleen broodjes? Of smullen van een uitgebreide brunch? Er is veel mogelijk.

Smakelijk & Meer