bekijk de mogelijkheden

Meer informatie

Doorgaans begint de dag dag voor de bruid na het ontbijt met make-up en kapsel. Als hij dat wil, gaat de bruidegom ook even bij de kapster langs. Op het eiland zitten goede kapsters en visagisten. De Tesselse kapsters weten dat het op het eiland bijna altijd waait en wat ze moeten doen om een kapsel te maken dat de hele dag mooi blijft: helemaal Texelproof! Onderling werken kapsters en de visagisten goed samen.

Kapper & Make-up

Trouwdag

Een knusse kapsalon in Den Burg gerund door twee zussen; Clementien en Henriëtte. Vele prachtige kapsels zijn hier al gemaakt. Er zijn twee stoelen dus er kan altijd iemand mee. Begin je trouwdag ontspannen met de hele kapsalon voor jezelf.

Barbers Dames & Heeren Kapsalon

Anita komt naar je toe of je gaat naar haar kapsalon in Den Hoorn. Net wat jij wilt. De kapsalon is dan helemaal voor jullie alleen. Anita houdt van het maken van bruidskapsels: “Het is zo bijzonder om het haar van een bruid te doen op de mooiste dag van haar leven.”

De Haarzaak

Visagie ziet er zo simpel uit als Martine van Hintum van Beauty Outline aan de slag gaat. Of het in haar prachtige salon in De Koog is of op locatie; zodra ze aan de slag gaat heeft ze maar oog voor één ding: de perfecte make-up aanbrengen.

Beauty Outline

Schoonheidsspecialist Laura Sipsma heeft een salon in Hotel Texel, maar komt graag naar je toe. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het eiland? Nadat Laura je onder handen heeft genomen, weet jij wat het antwoord is.

Schoonheidsspecialist Laura Sipsma

Bjoeties Schoonheidsspecialiste is dé kapper- en schoonheidssalon op Texel bij wie je alles onder één dak vindt. Monique vindt het superleuk om de make-up van de bruid te verzorgen. Dat kan in de salon in Den Burg of op locatie. Ze houdt zelf van naturel bruids make-up waar de ogen uitspringen en de huid er mooi verzorgd uitziet. Ga jij liever voor smokey eyes? Dat kan! Jouw wensen staan voorop.

Bjoeties Kapper & Schoonheidssalon