bekijk de mogelijkheden

Meer informatie

Hoe bijzonder is het als een bandje jullie favoriete nummer speelt, terwijl jullie de ruimte binnenlopen voor de plechtigheid? Of een sfeervolle en aangename achtergrondmuziek tijdens het ondertekenen van de trouwpapieren? Jullie lievelingsmuziek tijdens de borrel of een intiem feest? Het kan allemaal.

Muziek

Trouwdag

Roxi Jasper is een muzikant die je graag op je bruiloft wilt uitnodigen. Ze is muzikaal, gedreven, spontaan en vrolijk. Roxi speelt piano, gitaar, ukelele, trompet en zingt ook nog. Op het eiland heeft ze haar eigen muziekschool, waar ze vaak optreedt. Ook aan de ‘overkant’ – op het vasteland – treedt Roxi regelmatig op.

Roxi Jasper

Marco van Sambeek is een echte Tesselaar – iedereen kent hem en hij kent iedereen. Met Marco op je bruiloft weet je zeker dat dat het een feest wordt. Marco spant zich in om de muziek te verzorgen die bij jullie past. Over de feestjes waar Marco draait, wordt nog lang nagepraat.

Marco van Sambeek

Jantien Volgers en Dorus Oomen, een zangeres en gitarist en samen zijn zij MOOV. Gegarandeerd, professioneel en zo nu en een dan spontaan optreden. "Die jarenlange samenwerking is te horen in het spel en op deze manier hopen wij dat over te brengen. Voor ons is het erg bijzonder om deel tot te mogen maken van een van de meest bijzonderen dagen uit het leven van een stel! Hoe speciaal is het om de bruid te zien oplopen op de muziek en de tekst hierbij dit moment zo mooi kan versterken. Ook na de ceremonie bij de ringen en diner verstrekken we graag de sfeer."

MOOV

Heb je een geluidsinstallatie nodig voor bij de plechtigheid? Neem dan contact met me op.

Geluidsinstallatie