Als wedding planner, stylist en ceremoniemeester heb ik al veel bruiloften meegemaakt. De reden dat ik dit werk doe, is dat trouwen voor mij een van de meest pure en mooie gebeurtenissen in je leven is. Voor mij betekent trouwen geen perfect Pinterestplaatje. Ik geloof dat trouwen betekent dat je de liefde met elkaar viert omdat je van elkaar houdt – niets meer en niets minder. Dat wil je zo ontspannen mogelijk doen, op een manier die bij jou past. Dat is wat ik doe; ik organiseer echte en pure bruiloften. Een bruiloft die gaat over wie jij en je partner echt zijn.

Mijn verhaal

Over Mij 

Van kleins af aan lag mijn hart al bij trouwen, bruidsjurken en bruiloften. Als meisje ging ik ’s avonds vaak mee naar trouwerijen waar mijn moeder foto’s maakte van het bruidspaar. Mijn eerste vraag was altijd: “Mama, wat voor jurk heeft ze aan? Is ze mooi?” Als meisje was ik al erg georganiseerd en dol op plannen en creatief bezig zijn.

Toch was het niet mijn plan om wedding planner te worden. Mijn grote droom was om als sporter naar de Olympische Spelen te gaan. Het leven had andere plannen. Als meisje van dertien werd ik ziek. Vanwege oververmoeidheid kon ik niet naar school. Door met een personal trainer aan de slag te gaan, kwam mijn herstel op gang. Voorzichtig verbeterde mijn gezondheid en voelde ik me snel veel beter. Deze periode zette me aan het denken. Ik was vastbesloten om te gaan doen wat me het meest gelukkig maakte.

Door met mijn moeder mee te gaan naar bruiloften, werd ik betoverd door de magische en romantische sfeer van bruiloften op het eiland. Hier kon ik mijn liefde voor bloemen, styling en organiseren helemaal in kwijt. Dit was het. Dit wilde ik doen! Ik volgde een studie tot wedding planner en schreef me op mijn zeventiende in bij de KvK. In de zomer van 2017 organiseerde ik dertig bruiloften.

Mijn hart lag bij trouwen

Tijdens een reis naar Sri Lanka en de Malediven voelde ik me zo vrij als een vogel. Door die reis zag ik in: als je maar wilt, kun je alles. Vol nieuwe ideeën en energie keerde ik terug naar mijn vertrouwde eiland Texel – mijn rustpunt, vrijheid en thuis. Ik wist: daar ligt mijn hart. Daar ligt mijn passie. Ik had een duidelijke missie. En met succes:  Inmiddels 6 jaar veder heb ik meer dan 300+ bruiloften mogen organiseren, decoreren en begeleiden. 
 Nu help ik jou je droombruiloft op Texel organiseren. Ik laat je met alle liefde zien wat dit mooie eiland te bieden heeft.

Nu help ik jou je droombruiloft organiseren

Sporten mijn rustpunt en uitlaatklep is. Na het sporten kom ik energiek, vol ideeën en met een opgeruimd hoofd thuis. Zo kan ik de mooiste bruiloft voor jullie plannen. Dus wie weet zie je mij zomers in de zee zwemmen of kom je mij tegen tijdens een rondje hardlopen door de duinen.Ik elke winter op reis ga om te ontspannen en op te laden. Zo gun ik mezelf rust en komt mijn creativiteit weer op gang. Tijdens mijn reizen ga ik altijd op zoek naar nieuwe culturen en tradities en probeer ik er een groot avontuur van te maken!Ik een echte Tesselaar ben. Het eiland heeft mijn hart gestolen en ik wil er niet meer weg.

Wist je dat...

Jan & Jana, juni 2018

Alles was perfect. We kijken terug op een van de mooiste dagen in ons leven. Het regende op onze trouwdag maar ik (Jana) had maar één wens: buiten op het strand trouwen. Dankzij Sophie haar flexibiliteit en 200% inzet is onze droom uitgekomen

SANDRA & JAMES, SEPTEMBER 2017

“Wat was het een fantastische dag! Sophie was van onschatbare waarde gedurende de gehele bruiloft.”

CISKA & VINCENT, JUNI 2018

''Zonder Sophie hadden we nooit zo’n relaxte en mooie dag kunnen hebben! Ook de decoratie zag er fantastisch uit''

simon & Nati

“Best weddingplanner ever! Dankjewel voor alles Sophie. Het was nog zoveel beter dan verwacht. Alles klopte en ging zoals het moest. De decoratie zag er prachtig uit. Alles loopt perfect wanneer je Sophie als weddingplanner, styliste en ceremoniemeester hebt.”

Marion & Jeroen

“Wat hebben we een geweldige bruiloft gehad! Sophie had alles tot in de puntjes geregeld. Geen standaard draaiboek, maar de dag helemaal ingevuld volgens onze wensen. Ook de decoratie zag er super uit!”

Manuela & Helmuth

“Sophie’s Begeisterung, Energie und Leidenschaft für ihre Arbeit sind grenzenlos. Ihr Fingerspitzengefühl hat unsere Hochzeit zu einem magischen und einzigartigen Erlebnis gemacht, bei dem jedes Detail stimmte.“

Ervaringen 

In het nieuws