Je ziet op deze foto’s geen ballonnen. Ballonnen in de natuur zijn verwoestend voor de dieren, de natuur en de zee. Dieren raken erin verstrikt of eten het plastic op en overleven dit vaak niet. Ook wensballonnen zijn niet gewenst op het eiland. Ik zorg voor een mooi alternatief zoals pompons, houten accessoires of wanddoeken.

Mooie accessoires en kleine details, zoals een mooi bloemetje aan de stoelen, maken je trouwdag bijzonder. Met alle liefde verzorg ik de styling van jullie bruiloft. Daarvoor wil ik eerst jullie verhaal en wensen horen. Waar houden jullie van? Wat vinden jullie mooi? En wat juist niet? Op basis van ons gesprek en jullie wensen maak ik een moodboard. Als jullie je in het moodboard kunnen vinden, ga ik aan de slag met de styling. Zodat jullie bruiloft de sfeer ademt waar jullie naar op zoek zijn. Alle accessoires maak of verzamel ik voor jullie. 

Styling

TrouwenTexel

Je kunt witte stoelen, een prieel, witte zuilen of lessenaar huren. 
Een aantal voorbeelden van de kosten van verhuur:
•   € 250   –   Trouwprieel met witte doeken, 
•   € 3,00 per witte klapstoel
•   € 150,00   –   Persoonlijke decoratie voor de trouwplechtigheid, bloemen aan de zijkant van de stoelen. Bloemen aan het prieel, gekleurde linten en decoratie als houten wegwijzers. Laat me weten wat jullie mooi vinden, en ik ga voor jullie aan de slag. 
•   € 150   –   Een persoonlijke houten wegwijzer met jullie namen, de trouwdatum, Texel, huwelijk, liefde en meer. De teksten op de bordjes en wegwijzers worden in overleg bepaald.
• € 125,00 geluidsysteem 

Afhankelijk van de trouwlocatie heb je bepaalde spullen nodig. Trouw je op het strand? Dan heb je witte stoelen nodig. Trouw je in het bos? Dan wil je misschien hooibalen om op te zitten. Niks is me te gek – ik regel het voor jullie.

Verhuur

Styling

Wil jij niet trouwen op Texel, maar wel een tof event, bedrijfs- of familiefeest op het eiland organiseren? Ook dan help ik je met alle liefde met een passende styling bij jouw gelegenheid. Samen bespreken we wat je wensen en doelen zijn, wie de gasten zijn en welke styling daarbij past. Er bestaat voor mij weinig leukers dan op jouw event de mooiste decoratie en aankleding tot in de puntjes verzorgen. Ik ken de leveranciers en het eiland op mijn duimpje en help jou een onvergetelijk event neerzetten.

Event Styling

TrouwenTexel