bekijk de locaties

Bekijk de ingrediënten

Op het eiland Texel mag je overal trouwen – of dat nou met je blote voetjes in het zand op een verlaten strand is of in een schapenboet in de weilanden. Samen vinden we een speciale locatie die bij jullie past. 

Wil je trouwen op het strand? Dan kun je overal terecht. Van noord tot zuid Texel vind je diverse strandpaviljoens met elk hun eigen karakteristieke sfeer. 

Als wedding planner weet ik de mooiste plekjes op het eiland te vinden. Laten we samen op zoek gaan naar jullie perfecte plek. Hieronder vind je een aantal speciale trouwlocaties. Informeer bij mij of jouw favoriete locatie op de door jou gewenste datum nog beschikbaar is.

Trouwlocatie

Trouwdag

Trouwen met je voeten in het zand of op het terras van het paviljoen beneden; het kan allemaal. In de serre van het paviljoen, het meest zuidelijke paviljoen op Texel, kun je het hele jaar door trouwen. Met zicht op zee is het paviljoen een unieke locatie. Paal 9 wordt omgeven door een ontspannen sfeer.

Paal 9

Direct aan zee vind je in dit moderne strandpaviljoen de typisch Tesselse ontspannen sfeer. Paviljoen Paal 12 is alleen in het seizoen geopend – in de winter wordt het afgebroken.

Paal 12

Een populaire trouwlocatie, dit prachtige nieuw ontworpen paviljoen nabij De Koog.
De bovenverdieping kun je apart huren. Met mooi weer kun je op het boventerras trouwen.

Paal 17

Het kleinere zusje van Paal 19 is een prachtige plek waarbij je het hele paviljoen voor jezelf hebt. Gasten die minder ter been zijn, worden vanaf het paviljoen met de auto gehaald en gebracht.

Paal 19 Zusje

The perfect view to say I do!  Bij Beachclub Texel kunnen jullie, terwijl je uitkijkt over het strand, genieten van een tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag. Nadat jullie elkaar met de voeten in het zand het ja-woord hebben gegeven, proost je aan de waterlijn op deze bijzondere dag. Kies voor een intiem diner bij zonsondergang of een spetterend feest tot in de late uurtjes. Beachclub Texel is een offiële trouwlocatie van de gemeente Texel, waardoor al jullie specifieke wensen vervuld kunnen worden. De ruimte is voorzien van een bar, keuken en muziekinstallatie. Het dak kan open en dicht, zodat je er onder alle weersomstandigheden terecht kunt.

Beach Club Texel

Op het grote terras op het strand of boven in de duinen in een groot paviljoen; Paal 28 is een prachtige plek om te trouwen. Beleef het Tesselse strandgevoel hier het hele jaar door. Paal 28 ligt nabij De Cocksdorp in het noorden van het eiland.

Paal 28

Trouw op het strand op de unieke houten steiger van De Vriendschap. Het strand, de zee, de duinen en het idyllische gevoel van trouwen op een eiland komen hier samen.

Paal 33

Deze karakteristieke boet ligt nabij Den Burg en is prachtig gerestaureerd. De schapenboet heeft eigenlijk twee locaties in één; een binnen- en buitenlocatie, met uitzicht op het Kerkje van Den Hoorn. Met decoratie die is afgestemd op jouw smaak voeg ik extra sfeer toe aan de boet. Er zijn houten banken aanwezig om op te zitten, eventueel aangevuld met witte stoelen. In de schapenboet is plek voor zo’n vijftig personen. Als trouwlocatie is de schapenboet geschikt voor alle weersomstandigheden.

Schapenboet Zuid Haffel

Ooit een baken voor de scheepvaart; nu vooral een prachtige kerk. Kerkje van den Hoorn is met haar live muziek een unieke trouwlocatie. Met wat subtiele aankleding en decoratie, zoals bloemen op de stoelen, is het een prachtige trouwlocatie. De kerk beschikt over een orgel en een vleugel. Ook kun je gebruik maken van de live uitzending – daarmee kunnen gasten die niet aanwezig zijn live met je bruiloft meekijken. 

Kerkje in Den Hoorn

Dit rijksmonument uit 1719 staat midden op het dorpsplein in De Koog. Dit charmante kerkje beschikt over stoelen en kerkbanken.

Kerkje in De Koog

In De Waal, het kleinste dorp op Texel, staat hoog op een terp deze kerk gebouwd. De akoestiek van de kerk is geweldig. In de zomer wordt deze kerk ook gebruikt voor concerten.

Kerkje in De Waal

Wil je volledig in de watten gelegd worden? Dan ben je bij Grand Hotel Opduin aan het goede adres. Trouwen doe je in de prachtige serre. Ook haar, make-up, diner en feest kunnen op deze locatie georganiseerd worden. In de familiekamers is ruimte voor alle gasten.

Grand Hotel Opduin

Aan de rand van het Dennenbos ligt een fraai verbouwde boerderij met een heerlijke luwe tuin. Trouwen kan hier binnen of buiten. De worsteltent is een uitstekende locatie voor zowel de plechtigheid als het feest. De worsteltent beschikt bovendien over hotelkamers.

Worsteltent