Lees verder

Lees verder

Als je gaat trouwen op Texel kun je ervoor kiezen om alles zelf te organiseren of om mijn hulp in te schakelen. Als officieel gecertificeerd wedding planner heb ik inmiddels meer dan 300 + bruiloften mogen organiseren, decoreren en begeleiden. Daardoor weet ik precies wat ik doe zorg ik ervoor dat jullie je trouwdag zo ontspannen mogelijk beleven. Als echte Tesselse ken ik alle Tesselse ondernemers en andersom. Deze warme contacten zorgen ervoor dat op jullie trouwdag vaak net dat beetje extra mogelijk is. 

Ik laat jullie dromen over je trouwdag werkelijkheid worden. Tegelijkertijd doe ik waar ik het beste in ben: plannen, organiseren en decoreren. Dit doe ik vanuit hart en ziel.  Naar jullie behoefte span ik me in om ook de kleine details op de bruiloft soepel te laten verlopen. Als het nodig is, strik ik een stropdas. Of loop ik met de sluier. Oude tradities breng ik op een humoristische manier naar voren – zodat ze bij jullie passen.

Om een trouwdag te organiseren die op jullie lijf geschreven is, leer ik jullie graag beter kennen. Wie zijn jullie? Waar dromen jullie van? En wat vinden jullie juist vreselijk? Ik vertaal dat naar je trouwdag. Een trouwdag die typisch jullie is – en niemand anders. Daarom kun je zelf kiezen of je mij je trouwdag van A tot Z laat organiseren of dat je alleen mijn hulp inschakelt bij onderdelen van je trouwdag. Wil je meer weten over hoe ik kan helpen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken?

Weddingplanner

Trouwdag

Bekijk de hele video

Dromen worden werkelijkheid

Neem contact met me op

Weet je nog niet zo goed wat je op je trouwdag wilt? Ik help je graag. Plan een trouwadviesgesprek*
met me in. Ik help je met de mooiste locaties, tofste leveranciers en leukste ideeën. Zo hoef jij niet meer te speuren en te zoeken en plan je gemakkelijk
jouw droombruiloft!

*Kosten trouwadviesgesprek: €85,00 excl. btw.

te werken met mij als weddingplanner 

10x waarom 

Neem contact met me op

Weet je nog niet zo goed wat je op je trouwdag wilt?  Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakings gesprek. In dit gesprek leer ik je graag beter kennen en kunnen we kijken wat jullie wensen en dromen zijn, Hoe we jullie droom huwelijk kunnen realiseren en welk kosten plaatje daar dan bij komt kijken. In het kennismakings gesprek te kijken of we wat voor elkaar kunnen beteken  en of er een goede klik is tussen ons. Ik vind het belangrijk dat er voor beide partijen een goede klik is  zodat we ook het mooiste resultaat kunnen neerzetten. 

Waar dromen jullie van?

Wedding planning

Linda woont samen met haar drie kinderen en Dennis op het eiland. Als echte Tesselse vult zij het team Trouwen Texel mooi aan. Met haar creatieve ingevingen zet ze ideeën om in een prachtige styling. Ook is ze flexibel en een echte vakvrouw. Op de trouwdag zelf is Linda als wedding planner beschikbaar.

Ik werk graag samen met Linda;
een fantastische Tesselse wedding planner & stylist.

Veelgestelde vragen

FAQ

Antwoord hier en hier zoals zo en zo.

Antwoord hier en hier zoals zo en zo.

Styling is puur maat werk dus om zo een prijs neer te legen is lastig daarvoor is het fijn om eerst even kennis te maken zodat ik weet wat jullie wensen zijn en aan de hand daarvan een juiste voorstel kan maken.

Antwoord hier en hier zoals zo en zo.