Op Texel zijn auto’s toegestaan. U kunt een door jullie geregelde trouwauto meenemen op de veerboot naar Texel. Het is ook mogelijk om via Trouwen Texel een trouwauto te regelen. Bekijk hier welke auto’s hiervoor beschikbaar zijn.   

Is Texel autovrij?

Helaas zijn alle foto’s en teksten eigendom van TrouwenTexel. Heb je een bijzondere reden om de foto’s of teksten te gebruiken? Stuur me een e-mail.

Mogen we foto’s of teksten van deze website gebruiken?

Trouwen Texel heeft een samenwerking met verschillende hotels en overnachtingsmogelijkheden, zowel voor uw huwelijksnacht als voor uw gasten. Benieuwd naar de opties? Klik dan hier

Waar kan ik na mijn bruiloft op Texel blijven overnachten? 

Helaas zijn alle foto’s en teksten eigendom van TrouwenTexel. Heb je een bijzondere reden om de foto’s of teksten te gebruiken? Stuur me een e-mail.

Mogen we foto’s of teksten van deze website gebruiken?

Overal op het eiland mag getrouwd worden. Voor een compleet verzorgde uitstraling helpt Sophie van Trouwen Texel u graag met alle voorbereidingen. 

Waar mag je trouwen op Texel?

Huwelijksvoltrekkingen worden gedaan onder begeleiding van de gemeente Texel en vindt plaats op vaste tijden: van maandag tot en met vrijdag ieder uur op het halve uur tussen 8.30 uur en 16.30 uur. Op zaterdag en zondag worden de tijden in overleg met de gemeente Texel bepaald.
Trouwen Texel helpt u graag met een planning voor uw bruiloft en huwelijksvoltrekking.

Op welke tijden kunnen wij Trouwen op Texel?

Als u graag uw viervoeter mee wilt nemen naar de trouwdag is dat mogelijk. Op het eiland Texel zijn huisdieren overal toegestaan. Een hele dag met je hond erbij is wellicht wat veel, zeker als het zomers warm is. Wellicht ben je meerdere dagen op het eiland en wil je voor een dag een oppas. Daar zijn verschillende mogelijkheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Trouwen Texel. 

Mogen huisdieren mee naar Texel?

Met de watertaxi die naar Den Helder of Den Oever vaart kunt u ieder moment van Texel naar het vaste land. Helaas kunnen er geen auto’s op de watertaxi.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om na uw bruiloft in een van de overnachtingsmogelijkheden te verblijven en de volgende dag met de boot naar het vaste land te gaan.

Kunnen we na de bruiloft ’s nachts nog van het eiland texel af?

Veelgestelde vragen

FAQ