bekijk de mogelijkheden

Meer informatie

Natuurlijk willen jullie je trouwdag op een mooie manier laten vastleggen. Ik werk samen met verschillende foto- en videografen die het eiland goed kennen. Zij maken bruidsreportages die laten zien hoe jullie dag werkelijk was. Zodat je kunt zien hoe jullie van elkaar houden, de gasten genieten en hoe de sfeer die dag is. Onopvallend maken ze beelden die authentiek zijn, zodat jullie je trouwdag zo puur mogelijk kunnen herbeleven. De foto’s en video’s zijn oprecht, met alle emoties die er die dag voorbij komen. Ze kennen de mooiste plekjes op Texel en bovendien het Tesselse weer. Aan de wolken zien ze wat de wind gaat doen en of er wellicht toch wat regenspetters aankomen. 

Tijdens de kennismaking zijn de foto- en videografen nieuwsgierig naar jullie wensen. Samen maken jullie een moodboard en planning voor de trouwdag. De video- en/of fotoreportage begint bij het aantrekken van de jurk en het pak, terwijl jullie druk bezig zijn. Daarna ga je samen op reportage. Uiteraard schieten ze beelden van de toast, taart en het feest. De laatste foto’s worden van jullie geschoten bij de ondergaande zon – een bijzonder moment.

Foto & Videograaf

Trouwdag

Fotografie met emotie, kleur en de puurheid zoals de wereld is en de mensen zijn. Tijdens het fotograferen ga ik op zoek naar jullie verhaal. Een knuffel of een kus, een lach of een traan. Samen creëren we van deze liefdevolle momenten tastbare herinneringen die voor eeuwig blijven voortbestaan. Nadat ik in 2015 de 4 jarige vakopleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam succesvol heb afgerond werk ik als zelfstandig fotograaf op Texel, maar natuurlijk ook daarbuiten. Liselotte in het kort: enthousiast, betrokken, perfectionistisch en spontaan.

Liselotte Schoo

"Hi, I'm Marta and I do not sell photos I sell a story which is created from small but valuable moments. I do not photograph your wedding, I paint it with light and shadow, your smile and my passion. I am not a photographer. I‘m a cinematographer and you‘re my star.
Capture the right moment is my passion and duty to the bridal couple and their future family, so that moments like these can live on in stories from generation to generation."

Marta

Als professioneel video- en fotografe legt Esmée dierbare herinneringen vast. Haar foto’s laten je zien zoals je bent en zijn licht, fris en clean. Met de foto’s en video’s van Esmée kun je nog jaren nagenieten van die speciale dag. Klanten omschrijven haar als energiek, vrolijk en nuchter.

Esmée van Loon