bekijk de mogelijkheden

Meer informatie

Als je gaat trouwen op Texel blijven jullie gasten op het eiland slapen. Je kunt ervoor kiezen om overnachtingen voor je gasten te regelen of dat aan hen over te laten, afhankelijk van jullie wensen en de grootte van de groep. Kies voor een groot familiehuis, een knusse groepsaccommodatie of een hotel. Het kan allemaal. Het is belangrijk om op tijd te reserveren omdat accommodaties op het eiland snel volgeboekt zijn.

Overnachten gasten

Trouwdag

Overnacht in De Koog met uitzicht op de Tesselse duinen. Naast een plek om te overnachten, is het een prachtige ‘slecht weer’ trouwlocatie. Willen jullie graag trouwen op het strand, maar lukt dat niet vanwege minder weer? Dan zijn jullie welkom om in de prachtige serre van Hotel Opduin te trouwen. Ik tover deze met decoratie om tot een prachtige trouwlocatie. Het hotel beschikt over een zwembad, wellness en speelruimte voor jongeren.

Grand Hotel Opduin

Aan de rand van De Koog vind je dit gezellige familiehotel dat wordt gerund door Andrea en Andreas. Op deze locatie is veel mogelijk.

Hotel Zeerust

Deze prachtige familievilla’s in De Cocksdorp zijn voorzien van alle comfort. Je kunt twee villa’s huren; een voor de bruid met haar familie en de andere voor de bruidegom met zijn familie. Op het familiepark is een zwembad, golfbaan en speelparadijs aanwezig.

De Krim

Kleine gezelschappen kunnen de hele B&B afhuren. Deze oude smederij is een knusse en sfeervolle plek om te overnachten; met de luxe van nu en de sfeer van toen.

Bed & Breakfast De Smederij

Hotel De 14 Sterren is een intiem boutique hotel in een meer dan driehonderd jaar oude karakteristieke boerderij. Je kunt het hele hotel afhuren. Het beschikt over een prachtig beschutte tuin.

Worsteltent

Nieuw Leven is een luxe groepsverblijf op Texel. De accommodatie bestaat uit drie moderne twaalfpersoons familiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien. Het is de perfecte plek om ultiem te genieten van de natuur, de rust en de ruimte van het eiland.

Nieuw Leven

Bloem en Bos is door haar ligging, tussen Den Burg en De Koog, de perfecte uitvalsbasis voor je bruiloft. De locatie heeft maximaal 54 slaapplaatsen. Bovendien ligt de accommodatie vlak bij het strand en het bos.

Groepsaccommodatie Bloem en Bos

Bij Hotel De Pelikaan overnacht je aan de rand van een prachtig dennenbos in het Nationaal Park Duinen van Texel. Een fijne uitvalsbasis om te genieten van de bruiloft en alles wat Texel te bieden heeft.

De Pelikaan

Nabij Den Hoorn vind je een sfeervolle groepsaccommodatie met slaapzalen. De Jonkersbergen werkt samen met Paal 9. Zo kun je trouwen en feesten op Paal 9 en op de fiets naar je slaapplek.

Groepsaccommodatie De Jonkersbergen